Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης 
στo Σχεδιασμό Προϊόντων και Συστημάτων (MSc PDS)

 

 • Αρχική

  Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ...
   
   
  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων"
   

  Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει τη λειτουργία Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων (Master of Science -MSc in Product Design and Systems)» σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3685/2008(Α’148).

  Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει ως αντικείμενο την εξειδίκευση πτυχιούχων μηχανικών και πτυχιούχων άλλων εφαρμοσμένων επιστημών στον ευρύτερο τομέα του σχεδιασμού προϊόντων και συστημάτων παραγωγής.

  Ο σχεδιασμός προϊόντων και συστημάτων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την σχεδίαση και εξέλιξη προϊόντων, τη μελέτη και βελτίωση της αισθητικής, εργονομίας, λειτουργικότητας και χρηστικότητας τους, την επιλογή των υλικών και μεθόδων παραγωγής τους, τη δημιουργία της συσκευασίας  και την κοστολόγηση του προϊόντος.

  Το εν λόγω ΠΜΣ στοχεύει να εξειδικεύσει επιστήμονες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη νέων προϊόντων, καινοτομιών και νέων τάσεων στην αγορά.

  Το ΠΜΣ οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) με τίτλο: «Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων (Master of Science (MSc) in Product Design and Systems)». Ο τίτλος απονέμεται από το Τμήμα  Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

   Η Διευθύντρια

  Δρ. Βάγια Δινοπούλου

  Καθηγήτρια


   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    

   "Πρόσκληση-Προκήρυξη ΠΜΣ για το 2016-2017"

  *Αιτήσεις μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2016*

  Κατεβάστε την Προκήρυξη (κλικ...)